pondělí 7. března 2011

VeriFone dá peníze v blízkosti úst, říká, že to patří NFC ve všech nových terminálů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/07/verifone-puts-money-near-mouth-says-itll-include-nfc-in-all-ne/:
No, tady je odvážný krok vpřed pro NFC - platby poskytovatelem řešení Verifone říká, že její nové šarže point-of-prodejní terminály budou se standardně dodávají s dotykovým-k-platit bezdrátové technologie. To je slovo od Near Field Communications World, který zkoušel firma jen pár dní poté, co generální ředitel Douglas Bergeron vyzvala platební styk zaplatit účet NFC, říkat "maloobchodní místě prodeje představuje bod konvergence pro smartphone-zahájil platby, sociálních sítí a elektronické Couponing, ale to se nestane, pokud se očekává, že maloobchodníci, o víře, aby se vyrovnaly s náklady na jeho práci. " Zní to jako společnost, která má velký zájem o pronájem nás platit přejetím náš telefon. Bohužel, on neřekl, kdy tyto technologie by mohla dojezdu.

Pokračovat ve čtení VeriFone dá peníze v blízkosti úst, říká, že to patří NFC ve všech nových terminálů

VeriFone dá peníze v blízkosti úst, říká, že to patří NFC ve všech nových terminálů původně objevila na Engadget na po. 07.3.2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje NFC světa | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat