sobota 5. března 2011

Lensbaby jde praktický s otvorem-nastavitelná Sweet 35 optických

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/lensbaby-goes-practical-with-aperture-adjustable-sweet-35-optic/:
Milujeme Lensbaby objektivu, stejně jako další bederní, ale pokud je tu ještě jedna věc Optic Swap není systém, je to rychlé. Spínací otvor desek je nepříjemný pocit, a pro ty, kteří chtějí jednoduše zachytit okamžiky, jak k nim dochází, je to systém, který prostě nefunguje. Společnosti zřejmě s cílem stanovit, že se zavedením první 35mm optický s 12-blade nastavitelná clona. Sweet 35 zvolit zaměření optických vyžaduje, ale zvrat na změnu clony, a naopak, "sweet spot". 'Kurzu, budete ještě muset najít sám sebe dostatek světla (nebo zvýšit vaše ISO / zpomalit váš čas), než se ohlédneme, že hodnota clony až příliš vysoká, ale aspoň teď je to snazší než pomocí magnetického nástroje na ryby z jednoho talíře a pokles další dovnitř objektivu kroky dolů na f/2.5 a jde celou cestu nahoru přes f/22, a to bude soustředit na 7,5 cm od přední čočky. Nevýhodou je, že tento konkrétní optické není kompatibilní se současnými 37 mm příslušenství Lensbaby, ani to bude fungovat s Composer s Tilt Transformátor pro Micro Four Thirds a Sony NEX kamer. Přesto, za 180 dolar to snadno nejvíce praktická věc společnosti kdy vydal, a my rozhodně doufám, že to je jen začátek trendu hodlá tlačit.

Pokračovat ve čtení Lensbaby jde praktický s otvorem-nastavitelná Sweet 35 optických

Lensbaby jde praktický s otvorem-nastavitelná Sweet 35 Optický původně objevila na Engadget na So. 05.03.2011 02:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Lensbaby | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat