sobota 5. března 2011

Sirius XM debut Tiger krve Rádio: všechny Charlie Sheen, celý den

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/04/sirius-xm-to-debut-tiger-blood-radio-all-charlie-sheen-all-day/:
Charlie Sheen má dost impozantní bilanci: kromě dvacet-pět-plus filmové kariéře rok, on přinesl laciné bowling košile do čela americké vědomí, získal Zlatý glóbus Ikona ocenění, a zastřelil jeho někdejší snoubenec Kelly Preston. Je to dost ospravedlnit celou rádiový kanál věnovaný muže, který sám sebe popisuje jako s "10000-rok-starý mozek a Boogers na 7-rok-starý"? Zřejmě Sirius XM určitě si to myslí. To je pravda: Společnost oznámila, že Tiger krve rozhlas bude vysílat na dvacet čtyři hodin začíná zítra v 6:00 ET na kanále Sirius XM 108 a 139 kanálů. "[C] reated v reakci na národní konverzaci vyvolala nedávná události kolem herec Charlie Sheen," uvedla společnost v prohlášení, stanice "bude mít posluchači za titulky, zkoumající mediální šílenství / reakce médií, stejně jako lékařské, psychologické, psychiatrické a pop kultury a celebrity úhlů. " Toto rozhodně zní jako oceněný žurnalistika, a ne cynickým způsobem, aby se pár babek z někoho, kdo je jasně vymyká kontrole - Adonis DNA nebo ne. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sirius XM debut Tiger krve Rádio: všechny Charlie Sheen, celý den

Sirius XM debut Tiger krve Rádio: všechny Charlie Sheen, celý den původně objevila na Engadget na Pá. 04.3.2011 17:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat