sobota 5. března 2011

Kajak poskytovat cestovní a letové výsledky vyhledávání Bing Microsoft

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/kayak-to-provide-travel-and-flight-search-results-within-microso/:
Bing Cestovní jen tak náhodou jeden hlavní aspekt Bing, který držel nás vrací, a teď je to asi aby si ještě více neodolatelné. Kajak známého vyhledávače letů brzy bude pohánět Microsoft Bing Travel, se dvěma uzamčení partnerství, které bude přinášet lepší výsledky, ke spotřebitelům a zároveň umožňuje Bing adminy zaměřit svou pozornost na více naléhavé záležitosti. Podle Kajak, bude Bing mít přístup k "všech" služeb Kajak cestovní hledání na celém světě, a vypadá to, jako kdyby integrace bude kompletní "v nadcházejících týdnech." Nazvěme to tušení, ale něco nám říká, lidé jsou Redmond jsou jen stohování až munice čelit nové vlně nevyhnutelné hospodářské soutěže - pokud to Google / ITA zabývat někdy vymaže regulačních překážek, bude to On jako Donkey Kong.

Kajak poskytovat cestovní a letové výsledky vyhledávání Bing Microsoft původně objevila na Engadget na So. 05.3.2011 07:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kajak , Bing | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat