sobota 5. března 2011

Motorola Atrix doky doslova i obrazně rozerván, hack umožňuje Webtop přes HDMI port

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/motorola-atrix-docks-literally-and-figuratively-torn-apart-hack/:
Motorola dostal pokutu smartphone v Atrix 4G , ale mírně nevyhovující dvojice modulárních doků. Dobrá věc, tedy, že můžete získat z nejzajímavějších funkcí, které přidat, aniž by koupi jednoho! Fenny z xda-developers údajně přišel na způsob, jak změnit telefonu APK soubory aktivovat Webtop režimu přes standardní kabel HDMI - bez dock potřebné jako prostředník - což vám umožní zažít Atrix PC-jako funkčnost, pokud je připojen žádné HDMI-ready počítačový monitor nebo TV. Samozřejmě, budete potřebovat kořeny a deodexed telefonu, aby to zkusit, ale slyšíme ty, které nejsou památkově obtížné sehnat.

Zatímco Fennyho hack by mohla desktop dok zastaralý - za předpokladu, že máte Bluetooth myš a klávesnici po ruce - Motorola LapDock je ještě něco jiného. Je to břitva-tenký, nevyžaduje zvláštní sleduje, a to poplatky za telefon. Tak, než napíšete ho úplně, které by vás mohly alespoň chtít dopřát své morbidní zvědavost, co je uvnitř, a tak je tu kompletní demontáže video po přestávce vám ukázat, co odvahu vypadat. Užijte si to!

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Motorola Atrix doky doslova i obrazně rozerván, hack umožňuje Webtop přes HDMI port

Motorola Atrix doky doslova i obrazně rozerván, hack umožňuje Webtop přes HDMI port původně objevila na Engadget na So. 5.3.2011 17:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroje xda-developers , Tinhte.vn | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat