sobota 5. března 2011

Rusko je hlavní mobilní operátory, uchopí za jednotnou LTE rollout

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/russias-major-mobile-operators-join-hands-for-unified-lte-rollo/:
Ringo a spol. říkal, že to nejlepší, a nyní Beeline, MegaFon, MTS a Rostelekom jsou stále trochu pomoci od svých přátel. Ehm, příteli. Nebo možná je to naopak? V každém případě, první čtyři právě podepsala smlouvu s yota stavět z celostátní LTE síť, která bude fungovat na všech úrovních. Spíše než nutit každého provozovatele udělat vlastní věc, čtyři v otázce mají nyní možnost koupit 25 procent podílů v yota, podle premiéra Vladimira Putina, tento jednotný úsilí umožní ruské ekonomiky těžit z výhod rozšířené 4G síť, zatímco jiné národy (ehm, Amerika) bojovat, aby zjistili, zda to bude WiMAX nebo LTE ujali se vedení. Pokud budete vzpomínám, yota byl vlastně jedním z prvních dopravců na planetě sloužit do obchodního 4G, ale v loňském roce se rozhodla provést přechod od WiMAX se náhle populární LTE. Zde je cílem mít LTE v 180 městech s celkovým počtem více než 70 milionů občanů do roku 2014, a my jsme řekli, že tato se nachází na Malé Diomede mohou vlastně být první, kdo dostane LTE na Aljašce. Srandu. Možná.

Pokračovat ve čtení hlavních ruských mobilních operátorů uchopí za jednotnou LTE rollout

Rusko je hlavní mobilní operátory, uchopí za jednotnou LTE rollout původně objevila na Engadget na so. 05.03.2011 01:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Yota , Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat