sobota 5. března 2011

Ruční milimetr / mikrovlnné kamery vidět skrz zdi, vaše spodky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/handheld-millimeter-microwave-camera-to-see-through-walls-you/:
Víš, ty skenerů , že peep váš nezbedný bitů na letišti? No, tým vědců pracují na ruční kameru, která sportovní stejnou technologii, a zatímco oni jsou vychvalováním její budoucí dopad na věci, jako je rakovina detekce a letecké techniky, můžeme si pomoci, ale kroutit přemýšlet o jeho Peeping Tom- potenciál. Fotoaparát má v současné době 30 snímků za sekundu zasláním milimetr a mikrovlny, "sběrače", na druhé straně předmětu, a pak pošle na laptop pro real-time kontroly. Kromě toho, že mohli vidět přímo přes váš BVDs, to může také být použita k detekci vad v kosmické lodi izolace, najít termiti číhá ve stěnách svého bytu, a pomoci při diagnostice onemocnění kůže. Fotoaparát tvůrci pracují na menší, jednostranný verze zařízení, které by mohly mít hmota-prodávat opravný prostředek - jen doufám, že jsme tuto věc zůstává v oblasti výzkumu a vývoje dost dlouho na to, abychom dostali naše bikiny těla zpět. Podívejte se na video z jeho G-hodnocené schopnosti po přestávce.

Pokračovat ve čtení Ruční milimetr / mikrovlnné kamery vidět skrz zdi, vaše spodky

Ruční milimetr / mikrovlnné kamery vidět skrz zdi, vaše spodky původně objevila na Engadget na So. 05.03.2011 11:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje Missouri University vědy a techniky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat