sobota 5. března 2011

Redpark Console kabel dává iDevices konektor RJ-45, ne Ethernet přístup

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/redpark-console-cable-gives-idevices-an-rj-45-connector-not-eth/:
Někdy ocitnete, kteří chtějí své IPAD IPAD 2 byla prostá nestálé rozmary bezdrátové připojení k internetu? Ani my - ale, pokud jste kabel-dependentní typ, může být vaše modlitby neměly zůstat bez odpovědi mnohem déle. Redpark (kdo dal iPhone RJ-11 dongle ) vytvořil Console kabel s všudypřítomnou 30-pinový konektor Apple na jednom konci a RJ-45 konektor na straně druhé. 69 dolarů zařízení je použito ve spojení s 9,99 dolary Získejte app Console umožňující Cisco inženýrům využívat jejich iDevice výběru provádět údržbu v terénu. Kabelu a aplikace jsou výhradně kompatibilní se zařízeními Cisco, nicméně, tak žádný Ethernet na iPhone ... dosud. Je to jen otázkou času, kdy někdo dělá se to stalo - váš pohyb, hackery.

Redpark Console kabel dává iDevices konektor RJ-45, ne Ethernet přístup původně objevila na Engadget na So. 05.3.2011 15:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket-cupanina | zdroje Redpark | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat