sobota 5. března 2011

Kinect hacks, performance art vydání: pin desky, loutky a RoboThespians

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/05/kinect-hacks-performance-art-edition-pin-boards-puppets-and-r/:
Už vás nebaví Kinect hacks ještě? Doufáme, že ne, protože četnost a vynalézavost je pouze Zdá se, že roste s každým dalším týdnu. Tři v této nejnovější skupiny spadají všechny více či méně pod praporem umění výkonu, a zahrnují dvě cestičky, které vám umožní ovládat dva velmi odlišné avatary - virtuální loutka v "My se netvoři" projektu a velmi reálné "RoboThespian" - i ten, který vytváří virtuální nástěnku, která je ideální pro váš další rave. Pokud RoboThespian vypadá trochu povědomý, je to proto, že je skutečně ve vývoji od roku 2005, ale to v poslední době dostal Kinect-rozšířené upgrade pro svůj vzhled na veletrhu CeBIT v tomto měsíci. Hlava na minulost přestávka na videa ze všech tří hacky v akci, a udeřil se na níže uvedené odkazy na některé další podrobnosti.

[Díky všem, kdo poslal tyto se]

Pokračovat ve čtení Kinect hacky, performance art vydání: pin desky, loutky a RoboThespians

Kinect hacks, performance art vydání: pin desky, loutky a RoboThespians původně objevila na Engadget na So. 05.3.2011 03:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kinecthacks.nl | zdroje Nástěnka @ Transmediale , jsme Buďte Monstra , RoboThespian | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat