sobota 5. března 2011

NeuroSky ukazuje MyndPlay, řídíme filmy s naší mozkové vlny (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/04/neurosky-shows-off-myndplay-we-control-movies-with-our-brainwav/:
Chtěli byste zaplatit 100 dolarů na kontrolu výsledku filmu se sílou vaší mysli? To je to, co NeuroSky a Triete Labs jsou bankovnictví na s MyndPlay. Jednoduše řečeno, používá NeuroSky to 99 dolarů Mindwave headset s vlastní video přehrávač, který sleduje vaše duševní aktivita během kritických bodů ve speciálně konstruované filmech, a nabízí několik výsledků v závislosti na zaměření a relaxaci úrovni. Například v nadpřirozený Mynd (viz výše), budete hrát exorcista, který musí řídit zlý duch pryč - pokud nechcete soustředit soustředěně, žena bude dusit k smrti. Další gangsterský film má vás uhýbat kulky a sportovní několik zakončení, v závislosti na tom, jak uvolněně a koncentrované jste, mohli byste přijít pryč čisté, aby kulka do hlavy, nebo dodge špatně a projektil stávku váš přítel mrtvé místo. MyndPlay plánuje vyrobit vor takové krátký-forma pro obsah 0,49 dolarů na 1,99 dolarů za epizodu, a také vám umožní střílet a sdílet své vlastní, skriptovací sekvence s nástrojem má být uvolněna příští měsíc volal MyndPlay Pro.

Dali jsme Paranormální Mynd vyzkoušet na GDC 2011, a odešel trochu dojem - určitě můžete kontrolovat výsledek scény, ale to nefunguje docela rád, co byste očekávali. Vzhledem k tomu, NeuroSky Technologie je stále omezeno na zjištění duševních stavů koncentrace a relaxace, nemůžete "bude" film jít, jak byste chtěli se svými myšlenkami - ve skutečnosti, přemýšlel o nic než to, co jste vidět na obrazovce vypadal zaregistrovat jako forma rozptýlení, a snížil naše skóre. Místo toho, vstupenka k úspěchu Zdálo se intenzivně zaměřuje na zpracování obrázků na obrazovce a zúčtování naše hlava všichni mysleli, nebo cit, takže se cítíme naprosto mozek-mrtvý, i když jsme Aced scény. Podívejte se na video upoutávky pár po přestávce!

Pokračovat ve čtení NeuroSky ukazuje MyndPlay, řídíme filmy s naší mozkové vlny (video)

NeuroSky ukazuje MyndPlay, řídíme filmy s naší mozkové vlny (video) původně objevila na Engadget na Pá. 04.3.2011 17:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat