pátek 4. března 2011

Netflix pro IPAD aktualizován s novou vlastní rozhraní, ale ztratí funkce, jako je DVD fronty

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/netflix-for-ipad-updated-with-a-new-custom-ui-but-loses-feature/:
Zatímco jeho strana na iTunes nevykazuje žádné změny, HackingNetflix poukazuje na to, Netflix pro IPAD bylo aktualizováno dnes novou verzi aplikace, která dává přizpůsobené rozhraní, ne jen vyhrnula lehce upravenou verzi standardní webové stránky. Která snižuje možnosti prohlížení čtyřech oblastech: Home, Žánry, vyhledávání a Instant fronty. Poznámka: slovo okamžité, protože tam není žádný způsob, jak získat přístup něčí DVD fronty z app (vyhrnula Netflix stránky v okně prohlížeče, nebo pomocí třetí strany app, stále funguje v pohodě), zrcadlení změny v TV vysílání nadstavby v lednu . Zatímco tam je několik hostů chválit to pro uhlazenější, rychlejší přístup, odstranění přístup na disky DVD (plus detailní informace o každém filmu, jako uživatele nebo kritik recenze, obsazení seznamy a další) se již setkala s zlobí komentáře. Vždycky jsme našli rozhraní Netflix na iPhone a IPAD poněkud chybí, když to přišlo na správu fronty stejně, teď, když hodinky Okamžitě streaming je jeho jediný důvod, proč za to, že jsme přemýšlel, jestli se domníváte, že pozitivní nebo negativní změny.

Netflix pro IPAD aktualizován s novou vlastní rozhraní, ale ztratí funkce, jako je DVD frontě původně objevila na Engadget na čt. 03.03.2011 19:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hacking Netflix , iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat