pátek 4. března 2011

Multi-core regulátor napětí využívá napětí rychlé škálování k omezení vašeho procesoru marnotratné zvyky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/04/multi-core-voltage-regulator-uses-fast-voltage-scaling-to-curb-y/:
Váš procesor může být schopen reagovat na každý váš, vrtkavá poptávka, když přijde na chrlit čísla, které kouzlo stalo, ale když přijde na řízení vlastní silou, je to trochu líný. Čipy mohou plynu individuální jádra spotřebu zpět, ale tak pomalu, že problém Harvard postgraduální student Wonyoung Kim Zdá se, že vyřešeny. Je to vytvořil on-chip multi-jádrové regulátor napětí, který používá, co se nazývá fast-napětí škálování, technika rychle řezný výkon, který by mohl drasticky prodloužit životnost baterie v mobilních zařízeních - nebo, víte, to dělá tak, že vaše herní plošinu doesn 't tlumená světla až tak špatně, když jste kliku, že až do gigahertz. Ani slovo o tom, kdy tento regulátor začne dělat vzhled ve spotřební elektronice, ale pan Kim dosáhla patent pro jeho práci, takže si můžete být jisti, že bude dělat bankovního kdykoli to dělá.

Multi-core regulátor napětí využívá napětí rychlé škálování k omezení vašeho procesoru marnotratné zvyky původně objevila na Engadget na Pá. 4.3.2011 01:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PhysOrg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat