pátek 4. března 2011

Zeptejte se Engadget: co je nejlepší IPAD klávesnice případ?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/ask-engadget-whats-the-best-ipad-keyboard-case/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Courtney, kdo si myslí, že zřejmě virtuální klávesnice IOS není štíhlé dost pro její potřeby. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Jsem trochu zahlceni množstvím případů IPAD klávesnice na trhu, a rád bych slyšel názory od majitelů. Který z nich se cítí nejvíce robustní, a který má nejhezčí zdvih klávesy? Všichni jsou ceny téměř stejné, tak to opravdu přijde na kvalitu, fit a skončit. Díky za každou vedení! "
Ignorovat skutečnost, že IPAD 2 je pravděpodobně jen pár týdnů pryč - mluvíme tady a teď. Jste si přečíst náš 0,02 dolarů na několik těchto , ale proč ne hodit pár názorů na své vlastní komentář níže?

Zeptejte se Engadget: to nejlepší IPAD klávesnice případ? Co se původně objevila na Engadget na čt. 03.3.2011 22:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat