pátek 4. března 2011

Nelegální TV streamery, tady je návod, jak federálové bude shánět vás

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ig4huCr3wPM/illegal-tv-streamers-heres-how-the-feds-will-hunt-you-down.ars:

Když americká vláda rozhodne sundat webové stránky nabízející přístup k bezplatnému TV streamy přes internet, to není nepořádek v okolí. Nově neuzavřených soudních dokumentů vyplývá, že Brian McCarthy, 32-letý údajné provozovatel Channelsurfing.net, dostal kompletní ošetření-vyšetřovatelů se pustil do svého registrátora domény, jeho ISP, jeho Gmail účtu, jeho reklamní makléři, a řidič Texas průkaz databáze. Oni dokonce poslal dozoru tým Deer Park, Texas domů, kde McCarthy bydlel se svými rodiči.

McCarthy měl jeho Channelsurfing.net doménového jména zadržených na 1. února jako součást kontroverzní "v naší stránky" vyšetřování z imigrace a Customs Enforcement (ICE). Uvedený program chopí doménových jmen, často zahraničních webových stránek, aniž by sporné jednání, speciální agenti jednoduše přesvědčit soudce federálního soudu, že doména by měla být zabaveny, a to je. Domény jsou nahrazeny logem ICE a vysvětlení, že nyní patří k americké vlády.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat