pátek 4. března 2011

Úvodník: Je to Apple 'post-PC' svět - jsme všichni prostě v něm žijí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/editorial-its-apples-post-pc-world-were-all-just-living/:
Ve středu Apple představil světu na IPAD 2 . Krásné zařízení, to je jisté. Nabitý funkcemi? To si piš. Brzy má být prodáván jako běžné zboží? Absolutně. Ale zavedení iterace na již existující produkt nebyl nejpozoruhodnější kousek celé akce, ani překvapení vzhled Steve Jobs. Ne, středeční událost byla významná, protože to představil světu skutečnou vizi Apple v dohledné budoucnosti, téma, společnost se zmínil, ale nikdy se plně projevily. Tento týden, Apple ukázal všem, kde vedl ji, napadla konkurence na tomto směru, a dal jasně najevo, že společnost má nejen riskoval nárok v tomto prostoru, ale je definovat to.

Tento týden Apple vstoupil do "post-PC" éra výpočetní techniky - a není ohlédnutí, alespoň ne pro lidi ve městě Cupertino.

Vstupem do společnosti pokračující vize "jiný" druh práce na počítači s soundbite přátelský kus marketing-mluvit, Apple změnil pravidla hry, a udělal soutěž úsilí není jen těžký boj, ale - alespoň v oči Steve Jobs a spol. - V podstatě irelevantní. Ale co přesně je "post-PC" světě? A proč je to důležité? Dovolte mi to vysvětlit.

Pokračovat ve čtení Úvodník: Je to Apple 'post-PC' svět - jsme všichni prostě v něm žijí

Úvodník: Je to Apple 'post-PC' svět - jsme všichni prostě žijí v něm původně objevila na Engadget na čt. 03.03.2011 19:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat