pátek 4. března 2011

Nové Chrome OS update konečně řeší Cr-48 je touchpad otázky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/04/new-chrome-os-update-finally-fixes-the-cr-48s-touchpad-issues/:
Google Chrome OS , a tak Cr-48 , viděl spoustu aktualizací a velké opravy, neboť jsme se tvrdě na to podívat znovu v prosinci, ale ujetá touchpad, který jsme vážně zápasili s, není přesně neviděl tolik lásky . To znamená, že až do dneška. Poslední aktualizace Chrome OS, který nyní přináší na verzi 0.10.156.46, obsahuje nové "trackpad a nastavení citlivosti," a to určitě dělá propastný rozdíl. Aktualizovali jsme naše jen pár okamžiků před a spousta otázek - zejména jumpy kurzor a šupinatá rolování - byly spravit. Díky čerstvé software, měli jsme mnohem snazší zvýraznění textu a rolování po celé délce této velmi webové stránky. To znamená, že touchpad stále není tak citlivý jako to, co dostanete s jeho MacBooků Apple ani Synaptics ClickPad řady 3 , a to proto, že fyzický hardware je založen na Synaptics 'starší generace profil snímací technologie, spíše než jeho novější obraz snímání panel. Ať tak či onak, nová aktualizace softwaru činí Cr-48 mnohem méně frustrující pro navigaci. Google také válcované za tepla v některých nových moci optimalizace, indikátory a GChat vylepšení - jít dál a vyzkoušet si to sami a dejte nám vědět, co si myslíte, že v komentářích.

Nové Chrome OS update konečně řeší Cr-48 je touchpad problémy původně objevila na Engadget na Pá. 04.03.2011 01:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechCrunch | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat