pátek 4. března 2011

WiFi-jen Motorola Xoom objeví Sam je klub, s cenou 539 dolar?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/03/wifi-only-motorola-xoom-appears-at-sams-club-bearing-539-pric/:
Možná jste viděli Motorola WiFi-pouze Xoom vyskakování na evropské e-tailers , ale je to údajně plují pod červenou, bílou a modrou dnes, s zhmotnil v klubu Sam v dobré ol 'USA. Droid-Life narazil na několik snímků z těchto Xoom Wi-Fi poukázky, s 539 dolar cenovka visí nad jejich hlavami - spousta levnější než mobilní Xoom , a také něco cenově dostupnější, než podobně specced IPAD 2 . Samozřejmě, že by Sam je klub se zabývá velkoobchodní zboží, a dokonce i tato cena musí být přesné tablety nemusí být široce dostupné ve stejné výši, takže se nemusíte počítat se 599 dolar jako Obvyklá cena Xoom Wi-Fi. Mezitím, dejte nám vědět, pokud se vám podaří najít a prsten alespoň jedno připojení do rejstříku, co?

[Díky, Michael]

WiFi-jen Motorola Xoom se objeví v klubu Sam, přičemž cena 539 dolar? původně objevila na Engadget na čt. 03.03.2011 23:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Droid-Life | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat