středa 23. února 2011

Samsung Captivate aktualizace Froyo zavěšen na zítra 24.února (update: HTC Aria update přichází 'velmi brzy')

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-captivate-update-to-froyo-pegged-for-tomorrow-february/:
Jeden falešný poplach , je dost špatné, ale dvě by byly pozitivně zlo, ne? Jsme opatrně optimističtí, že společnost Samsung a AT & T vážné tentokrát o vyslání Captivate je update na Android 2.2 od zítřka, což je další krok v Sammy dlouhé, tažené-out cestě k získání všech jeho slibované Galaxy S upgrady ven ze dveří. Jsme si jisti, že majitelé se chystáte ocení některé z jednoduchých radostí v životě, že Froyo (a Perník ) vlastníci začali brát jako samozřejmost, jako je schopen se pohybovat aplikace na externí úložiště ... a je to všechno jen hodiny cesty. Můžete cítit vzrušení?

Update: v oficiální video Facebooku právě přidali , AT & T se zmíní, že je to již v procesu testování upgrade Froyo pro HTC Aria také - a to by mělo být příchod "velmi brzy".

Samsung Captivate aktualizace Froyo zavěšen na zítra 24.února (update: HTC Aria update přichází 'velmi brzy') původně objevila na Engadget na st. 23.únor 2011 11:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ GalaxySsupport (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat