středa 23. února 2011

Drive Bender propuštěn, nabídky na opravu WHS Drive Extender strasti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/drive-bender-released-offers-to-fix-your-whs-drive-extender-woe/:
Drive Bender propuštěn, nabídky na opravu WHS Drive Extender strasti Když Microsoft uvedla, že byl zabit, Drive Extender tech pro své nadcházející propuštění Vail z Windows Home Server , mnoho fanoušků WHS nalije 40 na víku svých serverů MediaSmart. V reakci na všechny promočené reklamace HP se rozhodla odrovnat série a dobře, věci hledali strašné. Opravdu Drive Extender nebude součástí Windows Home Server 2011 , což znamená, žádné integrované možnost snadno přidat a odebrat disky z jednoho storage fondu - ale nechte to na jednotlivce nabídnout svým opravit. Nyní můžete zkusit Drive Bender, druh alternativního pohonu Extender vyvinula společnost s názvem divize-M a řekl pracovat s jakoukoliv příchutí Windows a nabízí stejný druh disku slučování a replikace funkčnost, ale to v neoficiální cestou. Beta je nyní k dispozici, pokud máte pocit, spíše více, než jsme stateční.

[Díky, JagsLive]

Drive Bender propuštěn, nabídky na opravu WHS Drive Extender strasti původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 02:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink HomeServerLand | zdroje Drive Bender | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat