středa 23. února 2011

BMW řady 1 Připojeno bít vozy první, umožňuje tweet své lhostejnosti k omezení rychlosti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/bmw-connected-hitting-1-series-cars-first-lets-you-tweet-your-d/:
BMW řady 1 Připojeno bít vozy první, bude vám pípání své lhostejnosti k omezení rychlosti
BMW Připojeno app je k dispozici již několik měsíců, po stopách Mini Připojeno jak to tam sedí, a vysmívat se vám z App Store . Věděli jsme, že vozy podporující funkci bude od března , a nyní víme, jaké budou první: BMW řady 1 štíhlé málo. Chcete-li povolit vysílání rádia a dokonce i streaming video (je-li vůz v klidu) na palubní desce-nasedl na displej budete muset zaškrtnout políčko vedle € 150 (asi $ 205) volbu. Ve vašem vhodně vybavené auto, můžete pak si Facebook a Twitter kanály číst na vás a dokonce poskytovat automatických odpovědí s použitím "informace o vozidle, jako je aktuální rychlost, venkovní teplotu nebo navigaci určení." Doufáme, že auto může použít nějaký květnatý jazyk, takové tvrdé data, jako "Bat out of Hell", zvláště pro ty, teplé dny, ve kterých jste jízdě vysokou rychlostí z nepříjemné point původu.

Pokračovat ve čtení BMW řady 1 Připojeno bít vozy první, umožňuje tweet své lhostejnosti k omezení rychlosti

BMW řady 1 Připojeno bít vozy první, umožňuje tweet své lhostejnosti k omezení rychlosti původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 10:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat