středa 23. února 2011

Samsung uvádí na trh pět i-Funkce NX řady objektivů, toužíme po širší kompatibilitu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-launches-five-more-i-function-nx-series-lenses-we-long/:
Mimo D3S je směšné minimum-lehké provedení , Samsung i-funkce objektivů to může být to nejlepší, co se stane na digitální fotografie v posledních pěti letech. Jistě, někteří z vás pravděpodobně vyplivnutí svůj ranní šálek Joe při pomyšlení, ale je to jedna z těch věcí, které si opravdu muset použít ocenit. Pro ty z vedení, byly podívat se na naši NX100 náhledu , a jakmile jste prodal, svátek vaše oči na pěti nových v roce 2011 řada NX stabilní. Nová řada se skládá z 18-200mm Samsung je multi-účel dlouhý zoom objektiv, lehký, kompaktní 16mm F2.4 ultra-širokým pancake objektiv, 60mm makro, 85 mm F1.4 objektiv CSC (pro ty, minimum-lehké výhonky, kteří potřebují dostatek pro bokeh) a 16-80milimetr standardní zoom. Hit zdroj odkaz pro všechny specifika, ale nejdou na lov ceny nebo data vydání - ty jsou ještě skryté v pozadí, bohužel.

Pokračovat ve čtení Samsung uvádí na trh pět i-Funkce NX řady objektivů, toužíme po širší kompatibilitu

Samsung uvádí na trh pět i-Funkce NX řady objektivů, toužíme po širší kompatibilitu původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 22:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Imaging zdrojů | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat