středa 23. února 2011

Motorola Atrix 4G Laptop Dock demo jednotky multitouch trackpads - ale vy ne

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/motorola-atrix-4g-laptop-dock-demo-units-have-multitouch-trackpa/:
Byli jsme zklamaně se objevit , že naše hodnocení jednotka notebooku dokovací stanice pro Moto je 4G Atrix neměl multitouch schopnost, takže rolování poněkud staromódní záležitost - a vzhledem k tomu, že na ploše vybudovat čísel Firefoxu prominentně v jeho schopnosti Webtop, rolování je něco, co budete dělat docela dost. No, to je místo, kde se dostane divné: počet lidí na xda-vývojáři diskutují o skutečnost, že v obchodě-demo jednotky Laptop Dock Zdá se, že záhadně mít multitouch přidal, a alespoň jeden plakát konstatuje, že zástupce společnosti Motorola, který navštívil jeho místním obchodě chvíli zpět multitouch měl fungovat tak dobře. To znamená, že jedna ze tří věcí: buď tyto jednotky jsou fyzicky jiný hardware, jsou to běžící předprodejní firmware, nebo že mám funkci, která byla stažena na poslední chvíli, snad proto, že nefungoval dobře. Bohužel, toto se zdá být reálné, protože Motorola uvedla, že k nám Laptop Dock hardware nepodporuje multitouch, a to není něco, co můžeme očekávat, že bude přidán do dolů na silnici - ale můžeme doufat.

[Díky, Caleb]

Motorola Atrix 4G Laptop Dock demo jednotky multitouch trackpads - ale vy ne původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 11:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat