středa 23. února 2011

Motorola Atrix 4G dostane teardown ošetření, čtvrtý G nikde k nalezení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-atrix-4g-gets-the-teardown-treatment-fourth-g-nowhere/:
Pokud naše recenze z Atrix odešel jste hladoví po více, můžete si nyní pokochat vnitřností Motorola nových powerhouse Android. Díky lidi na iFixit , jeho demontáže odhaluje známý sortiment dílů - 16GB NAND flash, 960x480 PenTile LCD, 1GB DDR2 RAM a že šelma NVIDIA Tegra 2 CPU. A co víc, je to, že teardown přináší na světlo některé lákavé novinky - skleněný panel není přilepený k LCD. To umožňuje neohrabané, aby nemuseli trávit další těsto, pokud k prasknutí skla (která je obvykle připevněna k displeji). Hit zdroj odkaz, pokud máte své Atrix a jsou připraveni rozebrat věc sám.

PS - Je Qualcomm MDM6200 HSPA + čip uvnitř telefonu. Název má být vtip s odkazem na mylné představy o 4G bezdrátové technologie. Můžete si přečíst všechny je zde .

Motorola Atrix 4G dostane teardown ošetření, čtvrtý G nikde k nalezení původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 22:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iFixit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat