středa 23. února 2011

Samsung Galaxy II S první s portem RMB pro dvojí-účel USB nebo HDMI výstup (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-galaxy-s-ii-first-with-mhl-port-for-dual-purpose-usb-or/:
Je tu malé, ale důležité skutečnosti o nejnovější vlajkové lodi společnosti Samsung Android, který uklouzl na naši radar minulý týden na Mobile World Congress. S Galaxy II je první smartphone na funkci RMB port. Ruční manipulace s břemeny, jak budete vzpomínám, byl poprvé oznámen v roce 2008 jako Mobile High-Definition video Link "standard" pro mobilní zařízení podporováno konsorcium, které zahrnuje Nokia, Samsung, Toshiba, Sony, Silicon Image a. Tak jo, další mobilní propojovací standard, stejně jako DisplayPort, HDMI mini-, nebo Light Peak. V podstatě, micro-USB konektor ve tvaru RMB na základně Galaxy II S funkcí vnitřní obvod, který rozpozná USB nebo RMB impedance a pak se automaticky přepne telefon do USB / nabíjení nebo RMB audio / video / nabíjecí režimy. Speciální 5-drát mikro-USB kabel HDMI vám umožní posílat audio a video ke stávajícím HDMI-vybavené displeje. Bohužel, televizor se neúčtuje Galaxy S II při přehrávání, pokud vložíte telefonní adaptér mezi GSII a TV, nebo čekat na ruční manipulaci s břemeny-televizory se začne prodávat koncem tohoto roku. Jakmile se připojíte, můžete využít vašeho televizoru HDMI-CEC kompatibilní dálkový navigaci a ovládání Galaxy II S mediální rozhraní. GSII je jen první zařízení s ruční manipulaci s břemeny půl tuctu telefonů, alespoň jednu tabletu, a několik televizí přichází letos v létě. Další podrobnosti jsou k dispozici ve videu rozhovoru po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy II S první s portem RMB pro dvojí-účel USB nebo HDMI výstup (video)

Samsung Galaxy II S první s portem RMB pro dvojí-účel USB nebo HDMI výstup (video) původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 02:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Charbax (YouTube) | zdroje Samsung | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat