středa 23. února 2011

'Mini' červených očí univerzální dálkové starty aplikace na iTunes pro uživatele, kteří chtějí něco jednodušší

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/redeye-universal-remote-launches-mini-app-on-itunes-for-users/:
'Mini' červených očí univerzální dálkové starty aplikace na iTunes pro uživatele, kteří chtějí něco jednodušší
Věděli jste, že červené oči nejsou přímo způsobeny nedostatkem spánku, ale spíše z vysušení a podráždění způsobené tím, že prostě nechat je otevřené příliš dlouho? I když jste přemýšlet, že bomba, pokud jste nedává spát se snaží zjistit vaše červených očí univerzální dálkový systém společnost za systém, ThinkFlood, má něco pro vás. Aktuální řešení umožňují uživatelům vytvářet aktivity, které zapnout a ovládat více zařízení najednou, ale nový "mini" app nyní k dispozici v App Store , který zjednodušuje výrazně, "přístroj zaměřený přístup" jedná více jako základní univerzální dálkové. To není přesně tak, jak bychom se rozhodnete používat naše 49 dolarů IR adaptér , ale pokud jste tak nakloněn tato zdarma ke stažení by měl nabídnout více síly k non-pokročilými uživateli.

Pokračovat ve čtení zahajuje 'mini' červených očí univerzální dálkový app na iTunes pro uživatele, kteří chtějí něco jednodušší

zahajuje 'mini' červených očí univerzální dálkový app na iTunes pro uživatele, kteří chtějí něco jednodušší původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 10:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat