středa 23. února 2011

iBike Dash promění váš iPhone nebo iPod touch do cyklistiky počítače

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/ibike-dash-turns-your-iphone-or-ipod-touch-into-a-cycling-comput/:
Tam to není přesně to, žádný nedostatek způsobů, jak připojit váš iPhone nebo iPod touch na kole, ale je tam rozhodně méně možností, které skutečně proměnit své IOS zařízení do full-rozvinutou cyklistiku počítač, který je schopen nahradit ty z likes Garmin . Tento nový iBike Dash zařízení slibuje udělat právě to, ačkoli. Je to nejen domy, přístroj je ochranné, nepromokavé pláště, ale zahrnuje ANT + snímač otáček a je kompatibilní s ostatními ANT + zařízení, takže můžete měřit srdeční frekvenci a kadenci. To také má prostor pro další dobíjecí baterii k prodloužení svého běhu, a to samozřejmě využívá bezplatná aplikace, která využívá své schopnosti iPhone GPS (ne vestavěný GPS sem pomoct dotek uživatelům iPod). Samozřejmě, vše to znamená, že tento jeden také stojí výrazně víc než jednoduché kolo hora - pohled na základní model, aby vám zpět $ 199, zatímco luxusní balíček (včetně kadence a HR monitory spolu s extra baterie a nabíječka) provozuje 329 dolar .

Pokračovat ve čtení iBike Dash promění váš iPhone nebo iPod touch do cyklistiky počítače

iBike Dash promění váš iPhone nebo iPod touch do cyklistiky počítač původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 17:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iBike Dash | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat