úterý 22. února 2011

Beep-Je to optický theremin pro masy je sci-fi zvuk nikoho hra (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/beep-it-optical-theremin-for-the-masses-makes-sci-fi-sound-anybo/:
Viděli jsme theremin mod po theremin mod , ale ty, kteří hledají, že odlišné sci-fi zvuk bez fyzické práce nebo horentní částka neměla moc zásuvky až nyní. Seznamte se s Beep-It, 35 dolarů analogový optický theremin, že sportovní jednoduché zapnutí / vypnutí, ovládání hlasitosti, čtvrtina-palcový jack, a citlivé na světlo odpor, aby se vám tu pán toho otherworldly zvuku. Podle svého tvůrce, Michael Una , malý akustický hudební tvůrce začínal jako další mod - "single-oscilátor obdélníkovým theremin" v Petriho misky - v roce 2008 a prošel mnoha inkarnací, než se dostane na dřevo obilí léčby vidíte zde. Beep-To je nyní k dispozici u vybraných prodejců, nebo přímo z webové stránky společnosti - opět jsme se, že byste mohl najmout Bobby McFerrin udělat stejnou věc. Trippy demo po skoku.

Pokračovat ve čtení Beep-Je to optický theremin pro masy je sci-fi zvuk nikoho hra (video)

Beep-Je to optický theremin pro masy je sci-fi zvuk nikoho hra (video) původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 11:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vytvoření digitální hudby | zdroje Beep-to | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat