úterý 22. února 2011

První Windows Phone 7 aktualizace nebude hladce pro některé mobilní telefony Samsung

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/first-windows-phone-7-update-not-going-smoothly-for-some-samsung/:
Takže to je důvod, proč dělají postupně začali rozvíjet, ne? Pokud Twitter je písmo pravdy a reality, že máme podezření, že je, to zní jako nějaký uživatelům Windows 7 Telefon modely Samsung, které se potýkají s menší první aktualizaci , že Microsoft začal tlačit tento týden. V podstatě to zní jako aktualizace není důsledně dokončit, ale některých případech, uživatelé se zobrazí chybová zpráva, a zatím se nezdá být nějaký způsob, jak se vrátit zpět nebo obnovit předchozí verzi a získat telefonní zpět do provozuschopného stavu . Hmotnost bricking je asi největší strach o softwarových inženýrů před nasazením sluchátko aktualizace pole, takže je to dobrá věc, že jsou s to pomalu, samozřejmě, že to není moc velká útěcha, aby lidé, kteří uvízli při volání (na někoho jiného telefon) na podporu Samsung.

[Díky, jdog25]

První Windows Phone 7 aktualizace nebude hladce pro některé mobilní telefony Samsung původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 12:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje ZDNet UK | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat