úterý 22. února 2011

Zotac Fusion-založené ZBox AD03 Blu-ray HTPC dostane přezkoumána, usmál se na

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/zotacs-fusion-based-zbox-ad03-blu-ray-htpc-gets-reviewed-smile/:
Zatímco AMD Zacate E-350 APU se podařilo najít cestu do řady notebooků, to není zrovna jednoduché najít desktop založený na Fusion právě teď. Naštěstí, Zotac byl champing na bit být jedním z prvních, a jeho ZBox AD03 / AD03 Plus právě narazila na zkušební stolici po dobu Hot Hardware. Všichni říkali, že výsledky byly docela předvídatelné, s APU Fusion běží kolem kol před Atom-založené verze . Samozřejmě, "kol" je relativní pojem, a když to není jediné-nimi obnovoval PC SFF odvětví, za předpokladu, že skutečnou alternativu k stáji Intel nezaujatou nettop čipů. Plošně, Zacate E-350 se podařilo držet jeho vlastní, s jediným skutečným problémem je "nevýrazný Flash akceleraci videa." Jsme řekli, že aktualizované ovladače se očekává, že k nápravě, nicméně, tak je to opravdu málo k remcání o číslech z hlediska. Pokud jde o hodnotu nabídka? AD03 Plus (zvoní až na 529.99 amerických dolarů), se jeví jako horší zabývat jeho skrovný 2GB RAM a (poměrně zdlouhavý), 250GB HDD, zatímco fakta AD03 (které uvádí na 439,99 dolar) by se mohly stát docela powerhouse s 4 GB paměti a rychlé SSD. Hlavou dolů na zdroj odkaz na dostat své pitomec dál, ale pouze tehdy, pokud máte zájem o škrábání, které svědí DIY, že to už tak obtížný pozdní.

Zotac Fusion-založené ZBox AD03 Blu-ray HTPC dostane přezkoumána, usmál se na původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 17:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hot Hardware | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat