úterý 22. února 2011

Activision Sega a předvést psa Wappy dogbot / Nintendo DS hru na veletrhu hraček 2011

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/activision-and-sega-show-off-wappy-dog-dogbot-nintento-ds-game/:
Veletrh hraček 2011 není zas až tak velký problém, jak říci, CES nebo MWC , ale stále má jeho férový podíl na šikovný hračička gadgetů. Jeden klenot show je Sega Wappy Psí hračka, která rozhraní s titulem s Nintendo DS Activision se stejným názvem. V jakém množství k logickému závěru evoluční umělec dříve známý jako Tamagotchi , Wappy pes umožňuje lidé komunikovat se svými mazlíčky digitálním nejen přes DS, ale také tím, že hraje s a školení jejich čokl robotické doppelgänger. Poté, co hrál s DS Wappy, hra se automaticky synchronizuje s hračkou bot, aby jej z rozvojových mnohočetná porucha osobnosti. I když v současné době prototyp, hračka může tančit (doufejme, že se o něco více než jeho flava iDog bratranec), kňučení, a kůra v odezvě na vašeho dítěte interakcí, a je navržený na vydání letos na podzim na neznámého cenu. Není třeba poděkovat nám při hledání další rodinný mazlíček.

Activision Sega a předvést psa Wappy dogbot / Nintendo DS hru na veletrhu hraček 2011 původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 19:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Consumer Reports | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat