úterý 22. února 2011

Zune Insider připomíná, že Zune není mrtvý, oznamuje Zune HD na trh v Kanadě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/zune-insider-reminds-that-zune-isnt-dead-announces-zune-hd-lau/:
Zune Insider připomíná, že Zune není mrtvý, oznamuje Zune HD na trh v Kanadě
Stále máme jen oficiální non-popření od společnosti Microsoft o pokračující živobytí názvu " Zune "jako značka, ale teď máme Zune Insider říká:" Zune není mrtvý. " Opravdu jsme už věděli, že, ale otázka je, co přijde v budoucnu s Windows Mobile zdánlivě dostává všechny společnosti pozornost pozdě. Do budoucna bychom ještě nevím o tom, ale máme nějaké zprávy o dárek pro Kanaďany: Zune HD ! Ano, naše přátelské sousedy na severu, nemusí podívat na jih ke koupi společnosti Microsoft poslední vstup do řady Zune - i když "poslední" je poněkud smutný označení pro hardware, který byl propuštěn v roce 2009 . Nicméně, je tu ještě není k dispozici burza: to bude nezbytně být tunage BYO záležitost nyní.

Zune Insider připomíná, že Zune není mrtvý, oznamuje Zune HD na trh v Kanadě původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 18:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ZuneSpring | zdroje Zune Insider | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat