úterý 22. února 2011

PlayStation hackeři údajně schopen unban já, zákaz jiné zase tabulky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/playstation-hackers-reportedly-able-to-unban-selves-ban-others/:
PlayStation hackeři údajně schopen unban já, zákaz jiné zase tabulky
Zrovna minulý týden Sony řekl, že ti bylo zjištěno, že pronikl jejich PlayStation 3 konzole by mít své PlayStation Network access " trvale ukončena . " Ostrá slova, že nebylo překvapením, nebyly příliš vřele přijat hackerské komunity. Destructoid je nyní hlásí, že nejen ty tinkerers našli způsob, jak zrušit zákaz sebe, ale že mohou zase zakázat jakékoli jiné konzoli chtějí. Tam je zřejmě jeden háček, když se hackeři museli znát jedinečný identifikátor přidělen do jiné konzole, že oni budou zakazovat, který dělá to znít jako snad hack je prostě vymění "dobrý" ID na "špatné" konzole , ale v tomto okamžiku nemáme žádné informace o údajné postupu zde. Bez ohledu na to, je-li nějaký náhodný dívka s roztomilý avatar hity vás na chatu a po několika minutách běžném rozhovoru, se vás zeptá na sériové číslo na PS3, myslím, že dvakrát před předáním trojčíslí.

PlayStation hackeři údajně schopen unban já, zákaz jiné zase tabulky původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 10:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Geek.com | zdroje Destructoid | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat