úterý 22. února 2011

iGrow slibuje vypěstujte vlasy s lasery, accessorize žádné šatník

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/igrow-promises-to-regrow-hair-with-lasers-accessorize-any-wardr/:
Laser hřebeny ? Staré novinky. Nejnovější laser-založené vlasy omlazení je iGrow, nový stylový přenosný přístroj od Apira Věda, že balení 21 laserových diod a 30 LED světly. Podle společnosti, která odpovídá výstupu z většiny klinických vlasy lasery, a to by mělo vyústit v "silnější, plnější a zdravější" vlasy jen "pár měsíců." Ale to není všechno. IGrow zahrnuje také dálkové ovládání, které byl naprogramován pro muže i ženy, a to má vestavěný sluchátka, které můžete použít s vlastním iPod nebo MP3 přehrávač - nemůžeme si představit, proč byste někdy chtěli vzít to pryč. Jistě, to stojí $ 695, ale Apira je tak jistý ve své přilbě zázrak, že to je nabídka šesti-měsíční záruku vrácení peněz. Ty opravdu nemám co ztratit ... ale vaše vlasy.

Galerie: iGrow

Pokračovat ve čtení iGrow slibuje vypěstujte vlasy s lasery, accessorize žádné šatník

iGrow slibuje vypěstujte vlasy s lasery, accessorize jakékoli šatník původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 12:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iGrow | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat