úterý 22. února 2011

Samsung vytváří první full-barevný displej kvantové tečky, hrozí, aby se Dippin 'Dots zastaralé

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-creates-first-full-color-quantum-dot-display-threatens/:
Samsung vytváří první full-barevný displej kvantové tečky, hrozí, aby se Dippin 'Dots zastaralé Nebyli jsme servírují kvantových teček novinky pro zas až tak dlouho, jak jsme byli regaling vám příběhy kvantových počítačů , který je stejně dobrý, protože jsme o tom říct, že je technologie stále ještě nejméně tři roky od zobrazující se v něco, co můžete koupit. Ale je čím dál blíž, s Samsung demonstrovat čtyři-palcové kvantové tečky displej s plnou barev. Kvantové tečky jsou nanokrystalů, které emitují světlo, když se nadchnout, snad na vánočním ránu, nebo při čekání na seznam škol zrušení na zasněžené ráno. Velikost krystalu určuje vlnovou délku vyzařovaného světla, a tím, že se přesné mřížky různě velkých krystalů Samsung vytváří RGB pixelů toho druhu, potřeboval dělat zobrazení. Pixelů může být aplikován přímo na sklo nebo na flexibilní povrch, a teoreticky se bude mnohem efektivnější, než LCD, zatímco světlejší a delší-trvat, než OLED. Právě teď, nicméně, oni nedosahují žádné z těchto kritérií, která je bohužel kruhu, kde jsme zpět na celé "tři roky pryč" věc.

Samsung vytváří první full-barevný displej kvantové tečky, hrozí, aby se Dippin 'Dots zastaralý původně objevila na Engadget na út. 22 únor 2011 16:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Recenze technologie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat