úterý 15. února 2011

Verizon ČTÚ: nemáme 'potřeba' Nokia-Microsoft partnerství; Android, IOS, a BlackBerry jsou velké třech platformách

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Dvoření největší dopravce ve Spojených státech je zřejmě na vrcholu jakýkoliv telefon výrobce, to-do seznamu, a to začíná znít jako Nokia - na síle jeho j -ust. oznámil Windows Phone hazardu - má před sebou těžký boj z toho. Verizon CEO Tony Melone odešla na záznamu ven na ___B_Mobile světové Congress___E_ tento týden řekl, že on je skeptický Micosoft má schopnost dostát svým vznešeným objem cíle pro Windows Mobile - trochu zvláštní, za to, že Verizon je na pokraji zahájil první Windows Phone 7 model - a že si nemyslí, "Verizon potřeby Nokia a Microsoft vztah." Odkazovat zdánlivě přímo na přání Nokia CEO Stephen Elop to, aby se smartphone válku "tři-dostihy" mezi Android, IOS, a Windows Mobile, Melone říká, že on si myslí, že "právě teď se Android tři OS hráči vidíme na naší síti, Apple a RIM. " Samozřejmě, stejně jako iPhone, jsme si jisti, Melone postoj může změnit v modulu snap-li Windows Phone zvedne dost páry - ale i v nejlepším případě, že to bude chvíli trvat.

Verizon ČTÚ: nemáme 'potřeba' Nokia-Microsoft partnerství; Android, IOS, a BlackBerry jsou tři velké platformy původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 13:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat