úterý 15. února 2011

Intivation intra Umeox Apollo smartphone: $ 100, sluneční-poháněl, Android 2.2 (hands-on)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/intivation-intros-umeox-apollo-smartphone-100-solar-powered/:
Robustní? Zkontrolovat. Vestavěný baterka? Nod. Solární panel na zadní? Jo. Android 2,2? Pro jistotu. Všechny náležitosti (a pak pár extra) byly hodil na smartphone Umeox Apollo, předvádět se poprvé dnes v ___B_Mobile světa Congress___E_ v Barceloně. Je to sotva high-end zařízení - ve skutečnosti, na pouhých 100 dolarů pryč-smlouvu, je to vázáno na jeden z méně-schopný telefony Froyo na trhu. Ale vzhledem k tomu, že toto je umístěn dát Android do rukou těch, kteří nejsou přesně champing na bit strávit měsíční mzdy na telefonu, jsme si, že je to obrovský krok správným směrem. Když se ptát na specifikace, nám bylo řečeno, očekávat procesor MediaTek, microSD slot, chovat-stát před kamerou a slotu SIM karty. Přístroj na displeji byl non-pracovní mockup, s on-site zástupce poznamenat, že zásilky by měl začít do Evropy, Latinské Ameriky a Indie letos v květnu (s jinými národy následovat). Přístroj se cítil dostatečně pevná, ale bohužel, žádné technické podrobnosti nebyly k dispozici, pokud jde o solární panel na zadní straně.

V související zprávy, společnost byla také představí pár dalších novinek: nové sluneční baterie mikročipu a jeho první solární články. Před tento týden, Intivation jen prodával mikroprocesory, které nutí partnery jít a najít jejich vlastní panel dodavatele. Teď je to vstupu do jiného obchodu s Sunboost3 all-in-one solární modul, a pokud je to naděje a sny, začnete vidět na těchto zabil připravovaných telefonů. Hit PDF níže více natvrdlý-kostrbatý, a nahlédnout mockup Apollo v galerii níže.

Intivation intra Umeox Apollo smartphone: $ 100, sluneční-poháněl, Android 2.2 (hands-on) původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 23:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Intivation (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat