úterý 15. února 2011

Olympus E-PL2 přezkoumáno, považují za další pevný, ale ne převratné Micro Four Thirds vstupu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/olympus-e-pl2-reviewed-deemed-another-solid-but-not-groundbreak/:
Olympus E-PL2 přezkoumáno, považují za další pevný, ale ne převratné Micro Four Thirds vstupu
Nejlepší věc, o novém E-PL2 od Olympus , společnost je poslední Micro Four Thirds navíc? 14-42mm kit objektiv, který přichází s tím, zřejmě. Je to o 30 procent rychlejší zaměření a na vrcholu se, že mnohem klidnější, když dostává jeho AF. Pohybující se za to, že nový střelec nabízí vestavěný blesk, ISO podporuje až 6400, kdy budete potřebovat další pomoc ve tmě, mnohem vyšší rozlišení obrazovky na zadní straně, a pokud jste do tlačí fotografie bezdrátově, Penpal Bluetooth dongle tak učiní. Digitální fotografie Recenze zjistil, že je dobrý umělec, on-par se starší E-PL1 , ale trochu nemotornější změnit nastavení expozice, než na E-P2 . Takže, není zrovna jasný doporučení pro tuto 599 dolar střelec, což znamená, budete chtít přečíst celý text, pokud jste ještě na plot.

Olympus E-PL2 přezkoumáno, považují za další pevný, ale ne převratné Micro Four Thirds vstup původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 09:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Digitální fotografie Recenze | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat