úterý 15. února 2011

Google Chrome rolích se rozšíření, které umožňuje blokovat stránky z výsledků vyhledávání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/google-rolls-out-chrome-extension-that-lets-you-block-sites-from/:
Už vás nebaví čekat na Google a jeho algoritmy pro filtrování obsahu hospodářství a další stinné stránky z výsledků vyhledávání? Pak můžete nyní konečně vzít věci do svých rukou díky "experimentální" rozšíření, které Google má právě k dispozici pro své Chrome webový prohlížeč. , Který pracuje asi tak přímočaře, jak byste čekali - po instalaci, budete prostě vidět odkaz na blok místo spolu s každého výsledku hledání a budete mít také možnost odblokování stránek kdykoli, pokud půjdete kousek přes palubu. Co je nejzajímavější, nicméně, je, že Google říká, že to bude studovat zpětné vazbě, kterou dostane od rozšíření, a že bude zkoumat, používat to jako potenciální pořadí signál pro své výsledky hledání.

Google Chrome rolích se rozšíření, které umožňuje blokovat stránky z výsledků vyhledávání původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 21:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální Google Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat