úterý 15. února 2011

Deutsche Telekom vyvalit NFC plateb s T-Mobile USA, ostatní trhy v tomto roce; NFC iPhone podél za svezení?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/deutsche-telekom-rolling-out-nfc-payments-with-t-mobile-usa-oth/:
Na své tiskové konferenci v ___B_Mobile světa Congress___E_ dnes Deutsche Telekom - německé mateřské společnosti T-Mobile dceřiných společností po celém světě - zmínil, že to začnu zahájení NFC platební systémy v mobilních telefonů na celé řadě trhů od letošního roku s plným nasazení v roce 2012 . T-Mobile USA bude zahrnut do akce prostřednictvím iniciativy Isis oznámil na konci roku 2010 ve spolupráci s AT & T a Verizon, ale tady je místo, kde se dostane zvláště zajímavé: DT execs zřejmě název klesl Apple během živé akce za 2011 startu. Samozřejmě, tam je žádný nedostatek zvěsti , že next-gen iPhone bude obsahovat nějaký způsob schopností NFC, a to jistě jeví jako potvrzení Apple by divy při přijímání technologii na novou úroveň ochrany spotřebitele přijetí. Postupujte podle přestávka na úplnou tiskovou zprávu - to neuvádí Apple, zajímavé, takže je docela možné, že to byl výkonný chyba. Více informací o tomto, jak jsme to.

Pokračovat ve čtení Deutsche Telekom vyvalit NFC plateb s T-Mobile USA, ostatní trhy v tomto roce; NFC iPhone podél za svezení?

Deutsche Telekom vyvalit NFC plateb s T-Mobile USA, ostatní trhy v tomto roce, iPhone podél pro jízdu? NFC původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 07:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Telefon Scoop | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat