úterý 15. února 2011

AMD nemůže dostat ani přes den svatého Valentýna bez zaklepání Intel

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-cant-even-get-through-valentines-day-without-knocking-inte/:
AMD nemůže dostat ani přes den svatého Valentýna bez zaklepání Intel
Oh AMD , není-firemní mandátem, rozhodně posvátné commercialist dovolenou na vás? I když jsme byli všichni vlezli s našimi snookums a / nebo vrkání naší kohorty marketingový tým v Advanced Micro Devices byla lodní něco trochu ošklivé - a ne v "jdi fuzzy pouta" druh ošklivé. Společnost rozeslala hrnek čokolády, že na přední straně, říká: "I ♥ APU," označováním Fusion platforma, která je v poslední době poháněl HP Pavilion dm1z a Lenovo ThinkPad x120e na plné hodnocení. Je smutné, že nebylo dost, jak na vědomí, začal takhle:
Slyšel jsem, že Sandy B. zlomila srdce a chtěl, abys věděl, že jsem tady pro tebe. Oh, a já mám bratrance z Llano, Texas Rád bych vám představil brzo - myslím, že vy dva opravdu udeřil do toho pryč!
XOXO,
AMD Fusion APU
Roztomilý, AMD. A tady jsme si mysleli, možná si i Intel nakonec tvořeny .

AMD nemůže dostat ani přes den svatého Valentýna bez klepání Intel původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 12:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat