úterý 15. února 2011

Verizon volte hlasové a video hovor demo na MWC 2011 (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-volte-voice-and-video-call-demo-at-mwc-2011-video/:
Tam nemusí být nativní LTE síť žije v Barceloně dosud, ale to nezastavilo Big Red od tahání 700MHz demonstraci do Španělska za účelem škodolibosti na ___B_Mobile světa Congress___E_. Jsme slyšeli jen dny, že LG revoluce by byl jedním z prvních telefonů na podporu vioce nad LTE ( volte ) na Verizon, a dnes jsme dostali docela dost dalších informací o zavádění. Pro začátek, Verizon doufat, že ostatní dopravci přijmout jejich volte platformy, dokonce jít tak daleko, podpořit ji. Je to druh komické slyšet, společnosti, která kdysi zmrzačil Bluetooth dumbphones a stále dělá si koupíte za měsíc dat jen pro aktivaci tabletu mluvit o "otevřenosti", pokud jde o komunikaci, ale předpokládáme, obrátila poněkud, když je to VZW , která stojí na zisk. V každém případě volte v podstatě chová jako cesta VoIP, dávat konkrétní množství šířky pásma pro volání (což zaručuje kvalitu hovoru, na rozdíl od Skype, který je na milost a nemilost sdílené aplikace, které používají stejné pásmo) a také umožnit telefon použít údaje, zatímco říkat probíhá.

Revoluce , který je kritizovaný spuštění v březnu, bude nakonec získat volte podporu, i když VZW to nečekal funkci jít žít v Americe až do příštího roku. Bilal Wahid, Verizon Wireless 'náměstek ředitele pro vývoj produktů, nám řekl, že alespoň zpočátku, můžete vidět volte hlas a videocalling k dispozici na Android smartphony, ale neexistuje žádný důvod, že stejná aplikace nemohla být vyvinuty pro jiné platformy. Kvalita hovoru byla na počtu úderů s některými vysoce-šířka pásma VoIP hovory jsme se setkali, a byl zvláště působivý videocalling. Usnesení bylo hrozný, a tam byl v podstatě vůbec žádné zpoždění. Samozřejmě, to vše se stalo po zamčené, modulární LTE sítě, takže výsledky budou téměř jistě lišit v reálném světě, bez ohledu na to, je to krásný začátek, a to jistě dělá čekat až do roku 2012, že mnohem těžší. Hop na minulost přestávka na demonstraci, stejně jako dlouhé vysvětlování technologie, kde to jde, a když to bude realizován.

Pokračovat ve čtení Verizon volte hlasové a video hovor demo na MWC 2011 (video)

Verizon volte hlasové a video hovor demo na MWC 2011 (video) původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 11:02:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Žádné komentáře:

Okomentovat