úterý 15. února 2011

Intel pracuje s aplikací Symantec a Vasco pro IPT, hardware-založené bezpečnostní opatření

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/intel-working-with-symantec-and-vasco-for-ipt-hardware-based-se/:
Intel pracuje s aplikací Symantec a Vasco pro IPT, hardware-založené anti-phishing opatření
Phisheři jsou stále tak dobře a tak četné, že i nejvíce technicky adept on-line bankéři by měli dvakrát rozmyslí, než psát, že heslo. I když je to legit místo, mohou být infiltrovány databáze a hesla mohou být popraskané. Je čas na něco víc, pak. Intel pracuje na tom, spojovat se s Symantec a Vasco na to, co je obecně nazývaný Identity Protection Technology, nebo IPT. Tato technologie umožňuje počítači, v hardwaru, vytvoření one-time "hesla (OTP), které kompatibilní stránky mohly přijmout. Že počítač by byl dříve spárován s tímto webem, aby zajistily, že pouze oprávněné stroje podepsat. Je to podobné jako náhodné generování přívěsky na klíče byste mohli potřebovat pro přihlášení k VPN, ale stavěl se k Intel Core i3 , i5 a i7 procesory. Samozřejmě, že nepomůže-li e-mail číslo vaší kreditní karty na předpokládaný přítele, který je údajně uvízli v některých údajně daleko pozemky, ale je to pokrok.

Intel pracuje s aplikací Symantec a Vasco pro IPT, hardware-založené bezpečnostní opatření původně objevila na Engadget na út. 15 únor 2011 04:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje Intel | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat