úterý 15. února 2011

AMD Athlon, Phenom a Sempron jména mohou být odrovnal ve prospěch značky Vision

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-athlon-phenom-and-sempron-names-may-be-killed-off-in-favor/:
AMD dlouho očekávaný dodávky-GPU hybridních čipů procesoru v podobě jeho Fusion technologie již jednou z obětí ve společnosti strategie značky (budeme chybět, ATI !), ale teď jsme se dozvěděl, že tam může být ještě víc redundance pásky jsou rozdány. X-bit Labs odkryly dokumentaci, která tvrdí, AMD má v úmyslu svěřit své příjmení zpracovatele análech historie, místo toho jít s různými třídami své značky Vision. Athlon, Phenom a Sempron názvů víme, že dnes by byl nahrazen, FX a řady E, respektive s Llano APU zabírat mid-range odvětví, quad-a okta-jádrových Zambezi čipy plácl s označením FX , a spodní dostat zbytky E tag. Vzhledem k tomu, aktuální schéma pojmenování opravdu nepřevádí mnoho užitečných informací pro non-zahájí, by se to zdá být krokem správným směrem pro AMD, ale my prostě nemají rádi viděli staří přátelé mizí beze stopy. Hádej, Athlon XP Thunderbird budou prostě muset žít v našich srdcích místo.

AMD Athlon, Phenom a Sempron jména mohou být odrovnal ve prospěch značky Vision původně objevila na Engadget na út. 15.únor 2011 08:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje X-bit Labs | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat