čtvrtek 3. února 2011

Aava Mobile údajně nastavit odhalit Medfield-založené Android / MeeGo telefonicky na MWC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Touží po způsob, jak zapomenout na Moorestown ? Neměli bychom být šokován, kdyby Intel byl ve stejném táboře, a pokud to tady pověst pánve ven, mohlo by to být Medfield působí jako amnézie na Mobile World Congress. Pokud budete vzpomínáte, Intel krátce předváděl Medfield-založené telefonu koncem minulého měsíce, a teď jsme slyšel, že Aava Mobile - stejné společnosti odpovědné za WoW-křupavý demonstrace Moorestown na veletrhu Computex - je připraven k vydání skutečné včelky v Barceloně. Slashgear to na dobré orgán, který Aava druhé generace-Core design bude oficiálně válí v několika dny, kompletní s Intel Inside, 8,9 mm silné šasi-, Android a MeeGo. Čtete správně - a to jak mobilní operační systémy budou podporovány. Říká se, že Aava dělá ne vlastně v plánu na sokolnictví těchto spotřebitelům; místo, budou pendloval pryč pro vývojáře, aby podpořily své integrované ACPU a modem platformu. Těžko říct, jestli shell budeme (snad) vidět na MWC zůstanou v konečném znění, ale můžete se vsadit, že budeme kopat za více, jakmile se otevře výstavní ploše.

Aava Mobile údajně nastavit odhalit Medfield-založené Android / MeeGo telefonicky na MWC původně objevila na Engadget na čt. 03.02.2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Slashgear | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat