čtvrtek 3. února 2011

Apple vyžadovat v app-předplatné pro časopisy o 31.března pokuty tisk ještě trochu fuzzy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/apple-to-require-in-app-subscriptions-for-periodicals-by-march-3/:
Věděli jsme, že The Daily měla být jen první kapka, co je předurčen k záplavě titulů s in-app nákupy na iTunes Store , ale my jsme nebyli zcela jisti, jak těžké Apple by kroucení baterie - až do teď, že je. Podle The Wall Street Journal, bude Cupertino odmítne noviny nebo časopis aplikace, která nebere předplatné prostřednictvím iTunes Store. Nemusí to být pouze v obchodě Apple - vývojáři mohou stále v prodeji prostřednictvím webových stránek kromě mandátem in-app volby. (Pokud si vzpomínáte, je to stejný problém, že Sony Reader pro IOS právě čelí.) Existuje několik velkých otázek prodlévající tam: bude 70 / 30 sdílení příjmů platit? Má "odmítnutí", platí pro aplikace již v obchodě, jako je Amazon Kindle ? Vsadíte své (virtuální) spodní dolar budeme zjišťovat brzy.

Apple vyžadovat v app-předplatné pro časopisy o 31.března pokuty tisk ještě trochu fuzzy původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 23:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje WSJ | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat