čtvrtek 3. února 2011

Hulu CEO vítá zpět The Daily Show a další z Viacom, vyloží bitevní plán pro budoucnost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/hulu-ceo-welcomes-back-the-daily-show-and-more-from-viacom-lays-o/:
Novinky rotuje kolem Hulu nebyl pozitivní v poslední době, s rostoucí konkurence a pověsti o změně obchodního modelu , ale generální ředitel společnosti Jason Kilar poslední blog post vypráví jiný stranu příběhu. Za prvé, po populární volby, jako je The Daily Show a Colbert zpráva byla bez okolků strhl zpět v dubnu , že má novou dohodu s Viacom, která je přinášet ty ukazuje zpět na Hulu a Hulu Plus začíná dnes, s epizodami proudu ukazuje jako Jersey Shore a Tosh. 0 ukazovat 21 dní po jejich vzduch. Výhradně pro předplatitele platit, epizody Chappelle Show a další budou knihovny objeví na Hulu Plus.

Pokud jde o budoucnost podniku, vidí Hulu je schopna sloužit trendy dává zákazníkům pohodlnější přístup video s méně reklamy a větší sociální mediální přítomnost - cíl se můžeme dostat za sebou, ale že mohou opustit poskytovatelé obsahu přemýšlel, jak oni budou dostat zaplaceno v tomto zbrusu nový svět. Za tímto účelem si je vychvalováním růst výnosů z reklamy Hulu je jak je vidět v grafu po přestávce, a rostoucí počet předplatitelů Hulu Plus se slibem hit 1 milion v tomto roce. Zatímco to je dobře za posledních počítat Netflix je nejvíce , že je s novou šanci na trůn tím, že prohlásí Hulu si mohou dovolit platit více za obsah a že studia by měla začít podpisu nabídky na na-uživatel, za-měsíčně namísto paušálních sazeb Netflix má sjednané tak daleko. Uvede se úplná věc číst získat lepší představu o tom, kde Jason hlava je u (když je nehodlá běžet GTL, podívejte se na pr po přestávce pro více informací o tomto), budeme mít co dělat sledoval Jon Stewart je rozhovor s Michaelem Steele.

Pokračovat ve čtení Hulu CEO vítá zpět The Daily Show a další z Viacom, vyloží bitevní plán pro budoucnost

Hulu CEO vítá zpět The Daily Show a další z Viacom, vyloží bitevní plán pro budoucnost původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 22:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hulu Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat