čtvrtek 3. února 2011

Agility Saietta elektrický sportovní motocykl oči-na

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-electric-sports-bike-eyes-on/:
Přišli jsme, viděli jsme, jsme se fotili. Londýn-založené startu s názvem Agility dnes představila svůj první a jediný produkt, Saietta elektrický sportovní motocykl , a prostě jsme museli vyskočí na MCN motocyklové show v jeho rodném městě, aby mohl nahlédnout to pro sebe. No, co se dá říci, že obrázky nejsou již? Měli bychom asi začít s hrbem, že masivní vidíte dopředu. Na první pohled se to dělá na kole vypadají extrémně přední-těžký, ale to je ve skutečnosti většinou shell - vyrobený z lehkých kompozitních materiálů, jejichž složky jsme nesměli vědět -, které kanály vzduch do oblastí, které potřebují chladit a , což je důležitější, optimalizuje sakra z toho dva-kolář má aerodynamiku. Je tu vystaveno dvojité lichoběžníkové zavěšení systém, jen některé z pastvou pro oči na tomto extrémně reflexní závodníka a hmotnost bilance je v rozporu s naším prvním dojmem, dokonce i téměř dokonale. To je způsobeno baterie je přenášen v centru, jen v přední části kartáčovaný DC motor s 90 + procent účinnosti (Agility nám říká, celý řvoucí stroj má účinnost 83 procent propustnost).

Tam bude na výběr karoserií, viděli jsme vysoce reflexní chrom, ale krotitel červená verze je také k dispozici. Když už mluvíme o barvách, malý tachometru svítí elegantní modrý pro noční jízdu. Byli jsme při pohledu na jen firmy třetí výrobní prototyp, ale pre-objednávky jsou již přijata - v cenách těsně pod 10.000 liber pro model S s 50-míle rozsah a těsně pod 14.000 liber pro variantu R, který má dvojče baterie a odpovídajícím způsobem může protáhnout až 100 mil - pro dodání dubna. US ceny je řekl, aby funkce "nepatrný" prémie, ale Agility doufá, že může být schopen stavět některé z těchto kol Saietta více než na západním pobřeží, případně se zařezává do úkor jejich prodeje v Severní Americe. Jediné, co naše obrázky neodhalí, jak kolo s okamžitým točivého momentu a čtyři-sekunda 0-60 zrychlení (na lehčí model S, R to v pěti) cítí se jako, ale pokud jsme opravdu dobrý přes příštích několika týdnů, možná jsme se jen dostat šanci jezdit jeden a zjistit, pro sebe.

Agility Saietta elektrický sportovní motocykl oči-na původně objevila na Engadget na Čt. 03.2.2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat