čtvrtek 3. února 2011

Skifta Android app NABS DLNA certifikace: tablet a smartphonů nyní streaming na STB a další

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/skifta-android-app-nabs-dlna-certification-tablets-and-smartpho/:
Používání Android telefon jako dálkový ovladač ničím novým , ale používat to, aby skutečně poslat obsah na připojené TV-set-top-box? Tak to je román koncept. Skifta pro Android se nedávno stala první kus software, který získal certifikaci Digital Living Network Alliance ( DLNA ) v rámci svého nového programu Software certifikace, umožňující jakékoli Android-založené smartphone nebo tablet pro streamování médií na palubě jakéhokoli zdroje DLNA, včetně televize, stereo, PC a Sony PS3. Je těžké říci, jaký druh telefonu (a jaký druh šířky pásma), bude zapotřebí, aby to skutečně příjemná zkušenost, ale ty zvědavý zjistit si můžete stáhnout zdarma v app pro Android Marketplace ... za předpokladu, že používáte zařízení s operačním systémem Android 2.2 (Froyo) nebo vyšší, samozřejmě. Hlava na minulost přestávka na vysvětlující video.

Pokračovat ve čtení Skifta Android app NABS DLNA certifikace: tablet a smartphonů nyní streaming na STB a další

Skifta Android app NABS DLNA certifikace: tablet a smartphonů nyní streaming na STB a další původně objevila na Engadget na Čt. 03.2.2011 09:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Qualcomm | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat