čtvrtek 3. února 2011

Best Buy Buy Back Program má být vyhlášeno během Super Bowl ... Justin Bieber a Ozzy Osbourne

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/best-buys-buy-back-program-to-be-made-official-during-the-super/:
Jsme slyšeli o tom v průběhu novinky lavina, která byla CES počátkem minulého měsíce, ale dnes Best Buy se začala vyrábět svůj nový Buy Back Program úředník v e-maily odeslané z ceněných Odměna zóny zákazníků. Podstata tohoto systému je, že Best Buy vám nabídne soubor "Buy Back", ceny za zboží můžete zakoupit od svých prodejen, reklama to jako jistotu, že vaše elektronika nebude odepisovat moc během svého vlastnictví. Unikly informace jsme viděli v lednu vyplynulo, že budete muset zaplatit poplatek v místě nákupu se přihlásit do programu a Best Buy je nejvyšší re-nákup nabízí byly omezeny na 50 procent původní ceny, takže se nemusíte Očekáváme, že tato bude nějaké velké laskavost, pane spotřebitele. Pro více informací, aby se vaše oči zamčený na Super Bowl tuto neděli, když Justin a Ozzy Osbourne (ne, vážně), udělají nejlépe vysvětlit Best Buy nový podnik.

[Díky, Jeff a John]

Best Buy Buy Back Program má být vyhlášeno během Super Bowl ... Justin Bieber a Ozzy Osbourne se původně objevila na Engadget na Čt. 03.2.2011 08:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat