čtvrtek 3. února 2011

Agility Saietta odhalil, rozhodně netradiční elektrický sportovní motocykl

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-unveiled-the-decidedly-unconventional-electric/:
Agility Saietta odhalil, elektrický sportovní motocykl s netradičním designem
Nový hráč vstoupil na elektrický motocykl hru, se připojovat k likes Brammo je Empulse , ale dělá to s poněkud více ... nekonvenční styl. Je to globální Agility Saietta, všichni-elektrický sportovní motocykl, který přijde ve dvou příchutích: 50 mil rozsah Saietta S a 100 mil Saietta R. posledně dvou bude rychlejší než ta první, jak se na 60 v rámci čtyř několika sekund, zatímco jezdci S bude muset čekat další zaškrtněte ze stopek. Přirozeně, že další rozsah a rychlost Vás bude stát: 9.975 liber na S a 13.975 liber na výzkum, postavy, které se rovnaly zhruba 16.200 dolarů a 22.650 dolarů. Statný částky, a to jak, ale nikdo neříkal, že je na špici hrbaté trend sport kole to bude levné. Byli jsme nedostali žádné konkrétní koní nebo hmotnosti postavy, ale my jsme řekli poměr výkonu k hmotnosti je 675hp za tunu. Můžete si vytvořit svůj vlastní odhady o hmotnosti, aby se pokusila získat pevné hodnoty výkonu, ale určitě by mělo být Peppy dost.

V tomto okamžiku nevíme nic o sobě kolech rámec toho, co můžete vidět na fotkách, které ukazují mřížoví rám kolébání značný baterie. Kyvná vidlice je kombinací opracovaných dílů a potrubí, zadní odpružení zvýšené, aby se prostor pro elektromotor sedí těsně nad otočného bodu. Přední zavěšení také ukazuje netradiční design, ofsetový pákoví mechanismu řízení a jednotného tlumiče vyhýbat se tradičním designem vidlice nalézt na vaše průměrná (non-BMW) motocykl. Tyto obrazy se, samozřejmě, jen omítky, ale na kole právě dělal jeho debutovat na slovo MCN Londýn motocyklové show a budeme přinášet vám nějaké aktuální fotografie, jakmile jsme si je. O tom, kdy ti, kteří, aby kola dostanou oni, my jsme řekli zásilky začít v dubnu.

Galerie: Agility Saietta

Pokračovat ve čtení Agility Saietta odhalil, rozhodně netradiční elektrický sportovní motocykl

Agility Saietta odhalil, rozhodně netradiční sportovní elektrické kolo původně objevila na Engadget na čt. 03.2.2011 05:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat